Over ons

Bouwbedrijf Ansing bestond in april 2008 12,5 jaar. De geboren Groninger was op zoek naar meer vrijheid en wilde graag zelf de verantwoordelijkheid dragen voor de projecten waar hij leiding aan gaf. Ik heb graag zelf de regie in handen en werk daarom eigenlijk altijd als hoofdaannemer. Het biedt mij ook de gelegenheid om mijn eigen creativiteit de vrije loop te laten en eigen ideeën in te brengen.

Sinds 1 maart 2002 is Bouwbedrijf Ansing gevestigd op het bedrijvenpark De Vriezerbrug bij Tynaarlo. Als specialist in verbouw en onderhoud heeft Ansing de laatste jaren veel last van kleine klusbedrijven. Hij moest daardoor terug in het aantal medewerkers en is nu zelf ook weer veel op (ver)bouwprojecten te vinden. Dat laatste spijt hem overigens niet. ‘Het kantoorwerk is leuk, maar het liefst steek ik zelf de handen uit de mouwen.

Bedrijfspand in de winter.

Bedrijfspand in de winter.
  
  • Eigen houtwerkplaats

    Daarnaast kunnen in de eigen houtwerkplaats kozijnen op maat worden gemaakt. Tevens worden de deuren en ramen in de kozijnen geplaatst, kunt u in de achterliggende foto's zien.

  • Zorg voor afwerking

    Waar we ons door onderscheiden is de hoge kwaliteit waar we naar streven. We besteden veel zorg en aandacht aan de afwerking.

  • Reacties van klanten

    Hier treft u diverse reacties van klanten van ons aan.